torek, 21. april 2015

Naš najmlajši na prvem sprehodu

Otroški voziček je zopet v uporabi. Danes smo prvič šli z dojenčkom na sprehod. Ne samo z dojenčkom, tudi z malčkom! :) Krstno vožnjo smo uspešno prestali, saj sva bila dva odrasla, ki sva bila kos vozilu in hitrim malim nogicam. :D Ko bom sama, bo pa verjetno bolj pestro...uf! :)

Voziček ima dobro premikajoč ročaj, ki se ga lahko spusti čisto nizko. Tako nizko, da ga tudi manjši otrok zmore peljati. Druga stvar je usmerjanje :), brez nadzora bi bila prava rally vožnja! :)


Odpravili smo se nekaj ulic stran do zajčkov. Prijazna gospa ima zunaj pravo zajčje domovanje, ki ga okoliški otroci z veseljem hodijo opazovat. Zajčkom smo nesli malico - korenček in jabolka.





Opazovali smo cvetočo naravo, predvsem pisane cvetove v beli in rumeni barvi






in pridne opraševalce, čebele.


Malček je zelo pozorno opazoval regratove cvetove in iskal čebelice.
Včasih se zgodi, da malčku zmanjka energije za hojo ali se preprosto odloči, da ne bi več hodil. Takrat moram ubrati razne strategije, da ga privabim naprej. :) Tokrat so to bile čebelice. Ob poti je mnogo regratovih cvetov in korak pred njim sem ga nagovarjala, da naj pride pogledat še to in to čebelico...in tako sva premagala delček "trmaste" poti. :)



Ni komentarjev:

Objavite komentar